Akademiker

Avpublicerad

Dialogslussen är aktivt involverad med akademiker, studenter och alla andra inom den akademiska världen. Huvuduppgiften i detta avseende är att föra samman människor med olika akademiska bakgrunder, för att diskutera olika aspekter av sammanhållning och integritet i samhället och att prata om utmaningar associerade till dessa och hur man kan tänkas ta itu med dem. Det skulle även bidra till en integration bland människor med gemensamma akademiska intressen som i sin tur skulle leda till ett lyckat samarbete.

Dialogslussen vill uppnå dessa mål genom att organisera olika studentaktiviteter, akademiska konferenser, seminarier/workshops vilka har visat sig vara ett väldigt effektivt sätt att diskutera problem av gemensamt intresse där det ingår diverse akademiska perspektiv.

Interkulturell Studentklubben

Interkulturell Studentklubben är en icke vinstdrivande, frivilligt initiativtagande av en grupp studenter från Göteborgs Universitet, med mål att sammanföra studenter med olika nationaliteter och utbildningsbakgrunder för att:

- Lära av varandra
- Spendera fritiden på ett effektivt sätt
- Knyta kontakter med andra studenter från hela världen
- Organisera och delta i seminarier av olika, kända föreläsare vilka representerar olika områden (som till exempel akademiker, icke-offentliga organisationer, medier) från hela Sverige.

Göteborg

Gustaf Dalensgatan 8

417 24  Göteborg

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Stockholm

Sundbybergsvägen 1

171 73  Solna     

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Malmö

Åmålsgatan 9

214 31 Malmö

E-post:Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.